Tagliatelle met gamba's

Voor 4 personen

  • 400 g       tagliatelle
  • 20            gamba's - diepvries
  • 20 g         gember - gehakt
  • 10 g         look - gehakt
  • 5 cl          olijfolie
  • 8 dl          tomatensaus natuur
  • 1 dl          ZEISNER Curry Ketchup Hot
  • 150 g       extra fijne erwtjes - diepvries
  • 150 g       maïs - diepvries
  • 2              verse koriander - gehakt
  • 1              ui - fijn gesnipperd
  •                 peper en zout
  •                 piment d’Espelette

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta en de groenten (apart) in licht gezouten kokend water. Giet af.
  2. Stoof de ui, de look en de gember in de olijfolie. Voeg de gamba's toe en fruit ze gedurende 7 minuten. Neem de gamba's uit de kookpot en voeg de tomatensaus en de ketchup toe. Kruid met peper en zout. Laat nog gedurende een 10-tal minuten sudderen.
  3. Meng de groenten onder de tagliatelle; kruid af en houd warm.
  4. Breng de saus aan de kook en voeg de gamba's toe samen met de gehakte koriander.
  5. Schik de pasta in een diep bord, leg de gamba's op en overgiet met de saus.
  6. Decoreer eventueel met een bosje koriander en bestrooi het bord lichtjes met piment d’Espelette.