Veelgestelde vragen en de antwoorden

Vink de vraag aan voor het antwoord.

 1. De producten van Zeisner zijn te koop in de betere supermarkt. Maar ook in de frituur kan u genieten van de heerlijke Zeisner-sauzen!

  Klik hier voor meer informatie.

 2. De ketchups en sauzen van Zeisner kunnen ook verwarmd worden. Dat heeft als voordeel dat ze moeiteloos te verwerken zijn in soepen, warme sauzen en allerhande gerechten.

  Bovendien komt de smaak dan nog beter tot zijn recht.

 3. Het aantal gram heeft te maken met de dichtheid van het product. Zo komen Zeisner Curry Ketchup en Zeisner Tomaten Ketchup 800 ml overeen met 940 gram saus.

 4. De producten van Zeisner zijn minstens 12 maanden houdbaar vanaf de productiedatum. Uiteraard raden wij aan de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking te raadplegen.

 5. Tomaten (en afgeleide producten zoals tomatensap en ketchup) bevatten hoge concentraties lycopeen, een krachtige antioxidant. Wie veel tomaten eet, maakt minder kans op hart- en vaatziekten, sommige kankers en osteoporose. Over het algemeen zijn verse groenten en fruit gezonder dan verwerkte soorten, maar voor tomaten gaat dit niet helemaal op. Wanneer tomaten verwerkt worden tot ketchup of puree, bevatten ze hogere concentraties lycopeen dan verse tomaten.

 6. Plaats de ketchups en sauzen van Zeisner bij voorkeur op een plaats met weinig temperatuurschommelingen. Wij raden aan ze te bewaren in de provisiekast in de keuken of in de bergruimte.

 7. De sauzen en ketchups van Zeisner zijn 100 % natuurlijk. Ze worden bereid zonder bewaarmiddelen, zonder kleurstoffen en zonder smaakversterkers. Bovendien zijn ze glutenvrij. Sinds de oprichting van Zeisner zijn de producten meerdere malen bekroond omwille van hun kwaliteit. Wist je trouwens dat er in één fles Zeisner Tomaten Ketchup 800 ml liefst 25 tomaten zijn verwerkt?

 8. In de heerlijke Zigeuner Saus van Zeisner zitten stukjes augurk en ui verwerkt. Daarom wordt voor dit product een andere - grotere - spuitkop gebruikt.

 9. U kan bellen op +32(0)11/808 747. Mailen is ook mogelijk op info@zeisner.be.

 10. Als verpakking hebben wij een knijpfles ontwikkeld zodat u ook de laatste drup ketchup kunt gebruiken.

 11. Zeisner heeft een periodieke nieuwsbrief waarin wij u o.a. nieuws over de firma en nieuwe ontwikkelingen zullen meedelen. U kan zich op deze website voor deze nieuwsbrief aanmelden. Ga daarvoor naar de rubriek NIEUWSBRIEF.